De Bijzondere Schilder

Kwaliteit & Diensten

De Bijzondere Schilder bestaat uit drie gekwalificeerde vakmensen, zij hebben allen een goede schildersopleiding gevolgd. De schilders volgen daarnaast regelmatig verschillende cursussen en trainingen. Hierdoor is het schilderwerk altijd van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van de beste materialen en verven kan het beste eindresultaat geleverd worden. Wij vinden het als bedrijf ook belangrijk om verantwoord te werk te gaan. Daarom werken wij met auto’s met zuinige motoren en energiezuinige installaties en apparatuur.

Diensten:

Schilderwerk

Schilderwerk kan zowel binnen als buitenshuis verricht worden. Buiten zorgt goed schilderwerk voor bescherming en dat verschillende materialen, zoals hout langer mee gaan. Steeds meer mensen kiezen ervoor om binnenshuis diverse kleuren te gebruiken. Hierbij is van alles mogelijk.

Spuittechniek

Wij maken naast schilderen ook gebruik van de verfspuittechniek. Door het spuiten krijgen wanden en plafonds een strak en egaal eindresultaat. Door alles zorgvuldig af te plakken kunnen de spuitwerkzaamheden overal worden toegepast.

Wandafwerking

Naast het schilderen van wanden kunnen wij u ook helpen met de afwerking. Zo kunnen wij aan de slag gaan met behang, fotobehang, muurverf en glasweefsel.